Wie is Alex?

Als kind al was ik gefascineerd door het nieuws, verkiezingen, politiek. En tegelijkertijd heb ik altijd een passie gehad voor een mooiere wereld, voor natuur, milieu. Die twee zaken heb ik mijn hele leven gecombineerd in een reeks prachtige banen op het snijvlak van communicatie, politieke besluitvorming en duurzaamheid / energie transitie (zie onder ervaring).

 Ik heb ook nog een leven als vader van twee leuke kinderen. Met hen woon ik in Bunnik. In mijn vrije tijd werk ik graag in onze moestuin, maak ik wijn of ga ik graag op actieve wandel- of fietsvakanties.
Ik hou van dynamiek, van sparren met mensen, presenteren, luisteren, sparren. Ik probeer de belangrijkste ontwikkelingen rond klimaat en energie in Nederland goed te volgen (lukt aardig). Maar ik kan ook een dag achter de laptop mijn tanden zetten in een nieuw mooi artikel voor Trilemma in Energeia.